Yhteystiedot

SOVITUS JA SHOWROOM
Museokatu 40
00100 HELSINKI
ompelimo@fittingroom.fi

y-tunnus 2369028-6

NETTIAJANVARAUS

Sovituspäivät tiistaisin ja torstaisin klo 10.00-18.00
Ajanvaraukset pääsääntöisesti nettiajanvarauksina oheisen linkin kautta. Jos juhlapäivääsi on alta kuukausi, eikä kalenterista löydy sopivaa aikaa, kysy puhelimitse onko ompelimossa vielä tilaa nopean aikataulun korjauksille.


044 3434 644
Soittoaika arkisin klo 10-18. Parhaiten saat yhteyden maanantaisin, keskiviikkoisin tai perjantaisin.

Emme pysty vastaamaan sovitusten aikana tai soittamaan vastaamattomiin puheluiden takaisin niiden valtavan suuren määrän vuoksi. Jos et saa meitä heti kiinni, laita tekstiviestillä soittopyyntö tai viesti vastaajaan, niin palaamme asiaasi. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

SAAPUMINEN 


Julkisilla kulkuvälineillä:

Raitiovaunuilla 2 ja 8 pääsee hyvin lähelle määränpäätä. Linja 2  ja 8 pysähtyvät Apollonkadun pysäkillä, ja sieltä on käveltävä muutaman kymmenen metrin matka. Nordea- pankin kohdalta käänny oikealle Museokadulle ja olet perillä.

Myös valtaosa Kampista tulevista, ja sinne suuntaavista busseista ajaa Runeberginkatua, ja pysähtyy Apollonkadun pysäkille.

Autolla:

Museokadulle voi pysäköidä, vaikka aivan sovitushuoneen edustalle, mikäli tilaa vain on. Monesti myös Hesperian puistokaduilta on löytynyt sopiva parkkipaikka.