Henkilökunta


Aurora Raiskinen Kuva ByMikaelas


Aurora Raiskinen on monessa liemessä keitetty muodin moniottelija. Hän on tunnettu erityisesti Revelationsin persoonallisten pukujen suunnittelijana, ja kurveja muovaavien mittatilauskorsettien valmistajana jo 20 vuoden takaa. Revelationsin pukuja on nähty niin Linnan juhlissa, kansainvälisissä hääjulkaisuissa, musiikkivideoissa ja satojen onnellisten asiakkaiden yllä. Aurora toimii Fitting Roomin päävastuullisena.

Hanna Talsi. Kuva By Mikaelas

Hanna Talsi saapui Auroran oppiin opiskellessaan artesaaniksi muutama vuosi sitten. Tiet kohtasivat uudelleen 2015, ja Hanna nähdään ainakin kesäisin Fitting Roomilla. Pääosin taitava tekijä löytyy ompelimon puolelta, mutta välillä myös sovitushuoneellakin. Hannan tyyli on tummanpuhuva ja dramaattinen, ja hänen suunnittelemansa puvut vaativat kantajaltaan asennetta. Hanna opiskelee tällä hetkellä muotoilijaksi Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa ja luotsaa omaa Ruoste Design -merkkiä.

Aki Rauhala. Kuva ByMikaelas

Aki Rauhala on ompelimon ympärivuotista vakiokaartia. Artesaanitaustainen, intohimoinen tekijä ei halua tehdä muuta kuin ommella, ommella ja ommella. Erityisen taidokas Aki on pienten yksityiskohtien kanssa. Mikäli paljetteja ja helmiä on ommeltavana, ne löytyvät lähes aina tältä pöydältä. Intohimo ompeluun näkyy myös herran harrastuspuolella. Aki on nimittäin aktiivinen cosplayn harrastaja, ja on varsin haka silläkin saralla. Hän on mm. edustanut Suomea Euroopan mestaruuskisoissa. Ompelimon laadunvalvojakoira Lili asustaa Akin luona, vaikka muu tiimi onkin sen aika tehokkaasti ominut